Nieuws over de Balder VL.92

Catering aan boord van de VL92 Balder

Catering aan boord van de VL92 Balder

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger samen te werken in een gezellig team aan boord van de Balder en daar onze vrijwilligers en gasten te verzorgen? Gedurende een inwerk periode loop je mee met de huidige cateraar, om daarna zelfstandig aan het werk te gaan. Je komt terecht in een gezellige werkomgeving waar sfeer en samenwerking de basis zijn om ons Vlaardings varend erfgoed de VL92 Balder in de vaart te houden. Je bent de spil waar alles omdraait tijdens de evenementen. Deze evenementen kunnen binnen en buiten Vlaardingen plaats vinden. Je vindt het een uitdaging om onze gasten/sponsoren een onvergetelijke vaartocht aan te bieden. Dan zijn wij op zoek naar jou!!!! We verwachten o.a., dat je hygiëne en schoon werken belangrijk vindt, sociaal en commercieel vaardig bent en met allerlei mensen kunt omgaan. En enige basis ervaring in de Horeca is wel een pre, maar enthousiasme is belangrijker. Een uitgebreide taakomschrijving is op aanvraag beschikbaar.

Met vriendelijke groet,
Bert Otto
Bestuur SZB
Evenementen en Media


 

El Pony Pisador in het vooronder

Tijdens de Wereldhavendagen 2018 in Rotterdam, namen enkele shatykoren en  – groepen de gelegenheid te baat om aan boord van de 106 jaar oude zeillogger VL92 Balder foto’s te maken. De Spaanse groep El Pony Pisador vond het gerestaureerde vooronder van het schip een leuke plaats om te zingen en ad hoc een video opname te maken.


 

Donateurs van de Balder

Donateurs van de Balder

Aan de donateurs van de Stichting Zeillogger Balder,

De maandelijkse Baldervaart op 25 augustus jl. is wegens slechte weersomstandigheden afgelast en verplaatst naar 1 september as.
Doordat niet alle passagiers konden worden omgeboekt, zijn er nog een vijftal plaatsen beschikbaar.

De vaartocht start om 1300 uur vanaf de ligplaats bij Museum Vlaardingen en duurt tot ongeveer 1600 uur. Inschepen 15 minuten voor vertrek. Het betreft een tocht op de motor en de Balder vaart richting Rotterdam. Heeft u interesse, dan kunt u zich voor verdere informatie melden via onderstaande telefoonnummers. U betaalt de speciale donateursprijs van € 15,- voor volwassenen en € 10,- voor kinderen van minimaal 8 en maximaal 16 jaar. Het weer ziet er mooi uit en de tocht gaat door.

Ook is er gelegenheid om met de Balder mee te varen als ze naar en van de Wereldhavendagen gaat in Rotterdam op resp. 6 september en 10 september. Vertrek uit Vlaardingen op 6 september om 10.00 uur, vertrek terug naar Vlaardingen op 11 september om 10.30 uur. Inschepen 30 minuten voor vertrek. U dient zelf voor vervoer terug te zorgen. Kosten: € 12,50 p.p.

Hetzelfde geldt voor de vaart naar de Furieade op 5 oktober heen en 7 oktober terug. Vertrek vanuit Vlaardingen om 9.30 uur. Vertrek vanuit Maassluis om 10.00 uur. Inschepen steeds 30 minuten voor vertrek. Kosten: € 10,- p.p.
Ook hiervoor geldt: u dient zelf voor vervoer terug te zorgen.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Maarten Bal, 0172 – 424 943, 06 36 54 01 34.

Bent u nog geen donateur? Klik dan op deze link om direct donateur te worden!


 

De Balder

advertisement

Ligplaats Balder

t.o. Museum Vlaardingen
Westhavenkade 56
Vlaardingen

Nieuws Archief

De enige varende, en straks zeilende, haringlogger uit 1912 met als thuishaven Vlaardingen.

VOLG ONS

FOTO GALLERIJ

Share This