VL.92 Balder neemt ligplaats in bij Maritiem Museum Rotterdam.

Op donderdag 25 augustus vertrekt de VL.92 Balder uit de haven van Vlaardingen, de komende weken neemt zij een ligplaats in bij Maritiem Museum Rotterdam.

De VL.92 Balder is daar op uitnodiging van het Maritiem Museum Rotterdam en zal haar ligplaats in nemen in de museumhaven van het Maritiem Museum Rotterdam.

Het schip is tijdelijk te gast en ligt aan de nieuwe gastensteiger van het Maritiem Museum. Deze gastensteiger is mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie. De Balder is open gedurende het Maritiem Festival voor bezoek op 27, 28 augustus van 12:00 -16:00 uur en tijdens de Wereldhavendagen op 2,3 en 4 september 10:30- 17:00 uur. Kijk op de site van de VL.92 Balder en het Maritiem Museum voor de exacte openingstijden.

Meevaren? Dat Kan!!!

De historische Zeillogger VL.92 Balder vaart op donderdag 25 augustus vanaf Museum Vlaardingen met passagiers naar de Maritiem Museum Haven. Hier kunnen bezoekers de schepen, kranen en werkplaatsen bezoeken, een kijkje nemen in Port Pavilion of genieten van een hapje en een drankje op het terras van Loeve of Het Lage Licht.

Op dinsdag 6 september is de terugreis van Rotterdam naar Vlaardingen.

De prijs is inclusief, bezoek aan Museum Vlaardingen en het Buiten Haven Museum.  Kosten €30,- p.p. | 4 t/m 17 jaar: €25,-

Afvaarttijden in de ochtenden rond elf uur, aan boord 10:30 uur. Terugreis op eigen gelegenheid met trein of metro is niet in de prijs inbegrepen.
Disclaimer: het e.a. is afhankelijk van de weersomstandigheden, beschikbaarheid bemanning, dit ter beoordeling van de schipper.
Ligplaats: gastensteiger Maritiem Museum Haven.
Entree: op vertoon van een geldig entreekaartje.